Alonso: “Geen titel in Brazilië”

Fernando Alonso staat na de GP van Zuid-Korea met nog twee races te gaan aan de leiding in het wk. De Spanjaard verwacht echter niet dat hij zichzelf in Brazilië van de titel kan verzekeren.
Alonso staat momenteel 11 punten voor op Mark Webber en 21 punten op Lewis Hamilton. Indien Alonso wint en Webber een redelijk resultaat behaalt zal de titelstrijd pas tijdens de laatste race in Abu Dhabi beslecht worden.

Iets wat ook Fernando Alonso verwacht. Volgens de Spanjaard zal hij eventueel pas in Abu Dhabi beginnen rekenen over zijn kansen op de titel. Alonso zal ondertussen de GP van Brazilië benaderen zoals hij ook alle andere races voorbereid.

“Iedere keer wanneer ik naar Sao Paulo komt geeft me dat een speciaal gevoel, de sfeer is hier altijd speciaal. Ik wil niet denken aan de kans die ik er heb om de geschiedenis te herhalen en er voor de derde keer de titel te behalen. Ik weet dat het theoretisch mogelijk is maar ik hou er geen rekening mee. Dat betekent niets”.

Alonso werd eerder al in 2005 en 2006 kampioen in Sao Paulo. Toen reed de Spanjaard voor Renault en kon Alonso zich twee keer in Brazilië verzekeren van de titel. De Spanjaard heeft dan ook veel goede herinneringen aan het circuit.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen