De sterren uit de F1 aan het werk zien voor een prikje? Dat kan!

Wil jij de helden uit de F1 aan het werk zien voor een spotprijs? Dan kan dat nu want op woensdag 24 augustus, spelen de grote sterren uit de F1 een voetbalwedstrijd tegen enkele bekende Belgische figuren.
image

De Nationale Piloti met Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg, natuurlijk ook het Belgische talent Jérôme d’Ambrosio en vele andere piloten dagen onze Belgische bekendheden uit voor het goede doel.

Koen Wauters, Enzo Scifo, Dominique Donofrio, Jean Marie-Pfaff en zelfs Sergio Conceicao zijn nog maar enkele grote namen die de Belgische eer zullen verdedigen in een wedstrijd geleid door scheidsrechter Frank De Bleeckere.

De wedstrijd, die doorgaat in het stadion van Eupen, wordt gespeeld voor het goede doel en de opbrengst ervan zal verdeeld worden tussen de stichting Andrea Tudisco en een programma voor de aanplanting van bomen van de Duitstalige Gemeenschap. De stichting Andrea Tudisco, gekozen door de piloten zelf, ontvangt 2/3de van de opbrengsten. Deze vereniging wil de levenskwaliteit van ernstig zieke kinderen verbeteren, die lange periodes in het ziekenhuis moeten doorbrengen.

Grijp dus snel je kans om je favorieten uit de sport live aan het werk te zien. En dat kan al vanaf €8 tot €12 voor een ticket, een spotprijs dus om al deze bekendheden van dichtbij en zonder helm te kunnen zien en je steunt er ook nog eens het goede doel mee. Meer info over het evenement en tickets vind je op www.footF1.be.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print