F-duct Ferrari moet snel verbeterd worden

Bij Ferrari is men van mening dat het haar F-duct snel moet verbeteren indien men de kloof met Red Bull Racing wil dichten.
Ferrari heeft te kennen gegeven dat het de ontwikkeling van haar wagen een versnelling hoger wil schakelen om zo de strijd te kunnen aangaan met Red Bull. Zoniet dreigt Ferrari een gans seizoen op achtervolgen te zijn aangewezen bij de strijd om beide wereldtitels.

De echt ingrijpende updates zullen echter nog enkele races op zich laten wachten. Stefano Domenicali laat meteen dan ook weten dat Ferrari zich voor de komende races hoofdzakelijk zal moeten focussen op het verbeteren van haar F-duct.

“We moeten de snelheid van ontwikkelen van updates voldoende hoog houden. We moeten onze aerodynamische efficiëntie verbeteren, dat is immers het belangrijkste waar we ons op moeten focussen.”

“Ik denk dan ook dat we in Turkije moeten nagaan of ons nieuw systeem met de achtervleugel dat we in Barcelona introduceerden daadwerkelijk goed werkt en dad er egen nadelen aan verbonden zijn. Voor daarna hebben we enkele mooie updates.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}