Geen sanctie voor Barrichello ondanks wegsmijten racestuur

Rubens Barrichello beleefde gisteren een klapper van formaat tijdens de Grote Prijs van Monaco. Zijn adrenaline zal nog niet verwerkt zijn geweest toen hij zijn stuurwiel voor de wagen van een HRT-bolide gooide.
Michael Schumacher handelde gisteren in de ogen van veel insiders en supporters opnieuw op een foutieve wijze. Het verhaal laten we hier even in het midden en dat meningen verschillen daar blijven ook wij nog even gelukkig om. Elk forum kan er immers maar goed mee zijn.

Geweten is dat ook Mark Webber in de fout ging, ook dat is een ander onderwerp. Williams-rijder Rubens Barrichello maakte een nog gevaarlijkere fout in Monaco. De Braziliaan ging hard van de baan nadat zijn wagen een mechanisch probleem kende.

Vlak na de crash gooide Barrichello zijn stuurwiel uit de wagen en vervolgens kwam dat onder een wagen van Hispania Racing terecht. Volgens Britse persberichten zou Damon Hill goed moeten beseft hebben dat de actie van Barrichello een gevaar betekende voor andere rijders en voor de omstaande stewards. Ook het niet terugplaatsen van het stuurwiel op zich is een bestraffing waard.

Meer en meer mensen vragen zich dan ook af of Damon Hill wel op zijn plaats zat gisteren?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}