Releasedatum F1-film met Brad Pitt bekendgemaakt

Kym Illman - YouTube
Kym Illman - YouTube

De F1 en Apple Original Films hebben de releasedatum voor de nieuwe F1-film met Brad Pitt officieel bekendgemaakt. Vanaf 25 juni 2025 zal de film op het wereldwijde publiek losgelaten worden.

Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) regisseert de nieuwe F1-film die geproduceerd wordt door Jerry Bruckheimer en Chad Oman (Top Gun: Maverick en Pirates of the Caribbean). Ook zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton is met zijn Dawn Apollo Films-bedrijf nauw betrokken bij de F1-film.

In een persbericht maakten de F1 en Apple Original Films bekend dat de F1-film vanaf 25 juni in de bioscoop te zien zal zijn.

“De film belooft de kijkers onder te dompelen in de opwindende en filmische wereld van de F1 en toont Brad Pitt als een voormalige rijder die terugkeert naar de sport en Damson Idris als zijn teamgenoot bij APXGP, een fictief elfde team op de grid.”

Film belooft “een mijlpaal voor de sport en de bioscoop te worden”. Tijdens verschillende raceweekends werden er opnames gemaakt en ook dit F1-seizoen zullen er nog opnames gemaakt worden.