Ruzie tussen Ron Dennis en McLaren?

Volgens de Britse pers zou wereldkampioen Lewis Hamilton vreemd gedrag hebben vertoond door niet op te dagen tijdens de uitreiking van een award voor Ron Dennis. De voormalig teambaas van McLaren zou er niet al te vrolijk hebben bijgelopen. Ron Dennis, ondertussen 61, stapte onlangs uit de sport maar runde het team van McLaren alsof het zijn leven was. Voormalig F1-rijders Mika Hakkinen en Alain Prost waren eveneens aanwezig.

Ron Dennis zou voor zijn verdienste voor de F1-sport een lifetime achievement award in ontvangst nemen, maar niemand van McLaren was aanwezig. Hamilton zou in elk geval op woensdag verwacht worden maar plots bleek de Britse rijder nooit te zijn ingegaan op de uitnodiging. Volgens de Daily Telegraph was het gewoon een persoonlijke keuze van de wereldkampioen en niet die van het McLaren-team. Er zouden ook geen andere medewerkers van McLaren aanwezig zijn geweest, iets wat kan wijzen op een (vertrouwens)breuk tussen Ron Dennis en McLaren na het liegate schandaal.

Tot slot zou volgens Daily Mail een woordvoerder van McLaren gezegd hebben dat er misschien wel politieke spelletjes aan de gang zijn. Ron Dennis zelf reageerde door te zeggen dat er geen link was tussne zijn vertrek en het liegate schandaal.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023