Toto Wolff is het niet eens met de kritiek dat de F1 saai is door de dominantie van Max Verstappen

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff is het niet eens met de kritiek die er komt dat de Formule 1 saai is omdat Max Verstappen de sport domineert.

Nadat Max Verstappen de F1-seizoenen 2022 en 2023 domineerde lijkt, ondanks een overwinning van Carlos Sainz en Ferrari in Australië, zich dit jaar een gelijkaardig scenario af te spelen. Opnieuw kenden Verstappen en Red Bull een bijzonder sterke start van het seizoen met vier poleposities en drie overwinningen tijdens de eerste vier raceweekends.

Er komt dan ook kritiek dat de Formule 1 saai is geworden, dat er te weinig spektakel is in de sport, maar daar is Toto Wolff het niet mee eens.

“Ik zou het zo niet zeggen, de jongens vooraan verdienen het om te winnen en ik geloof dat de Ferrari’s zich veel dichter bij hem bevonden dan de voorgaande races,” aldus Toto Wolff die onlangs zei dat niemand Max Verstappen dit seizoen nog zal inhalen in de strijd voor de F1-titel. “Ik denk dat wij ons ook dichter bij de Ferrari’s kunnen bevinden. Het is nog steeds opwindend.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print